Kategorier
(1) Aigle
Aigle
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.

Aigle

Gummistövlar är inte bara praktiska utan har även blivit en viktig modedetalj de senaste åren. Aigle är kanske mest känt för sina gummistövlar men märket erbjuder mycket mer. De har lyckats med konststycket att göra friluftskläder som passar lika bra i skogen som i stan.
Filtrera & Sortera

Aigle - För en aktiv livsstil

Sagan om Aigle började i Frankrike 1853. Då tillverkade man gummistövlar, och även om man idag har utökat varumärket med kläder och skor förblir gummistövlarna fortfarande hjärtat i företaget. Märket tillverkar kläder för både män och kvinnor och riktar sig främst till de som lever ett aktivt liv. Kläder som tål utomhusvistelse i alla väder men ändå har ett snyggt snitt och stilfull design. Kollektionerna har olika inriktningar som till exempel segling, vandring, jakt och fiske men de passar även till vardags. Här finner du ett franskt högklassiskt varumärke på rea.

Kläder för alla väder

Det finns många anledningar att köpa sina kläder på outlet men det bästa är att man kan handla oftare eller mer. Att betala ett lägre pris för hög kvalitet är inte så dumt det heller. Kanske hittar du både en jacka och ett par gummistövlar från Aigle istället för att behöva kompromissa om vilken du ska välja. Kika igenom utbudet och när du gjort ditt val slussas du vidare till den butik där varan finns på rea. Du kan även lägga in bevakning på dina favoritprodukter så meddelar vi dig när priset sänks.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
2 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB