Kategorier
(1) freebra
freebra
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Freebra

De underkläder man använder skall lyfta fram det som är läckert med kläderna man har. Ibland vill man kunna hålla bysten på plats under klänningar och linnen utan att BH:n syns. Då kan man ha nytta av att investera i en Freebra.
Filtrera & Sortera

Freebra håller bysten på plats utan band

En BH utan band kommer väl till hands när man har en klänning med öppen rygg, eller när man har en tröja som har bara axlar. Sådana gånger vill man ogärna att BH:n skall synas. Hos oss på outletsverige.se kan du hitta en praktisk Freebra som går att använda under vilka kläder som helst, utan att underkläderna syns. Modellerna från märket knäpps fast mellan brösten, men har inget bakstycke och inte heller några band. En BH av den här modellen är ett måste i alla kvinnors garderober. Hos oss kan du dessutom hitta dem på upp till 70 % rea, det gör att du kan spara många hundralappar.

Funktionella och bekväma underkläder till låga priser

Vi på outletsverige.se älskar mode. Vi tycker det är viktigt att alla skall kunna klä sig precis som de vill utan att behöva tänka på plånboken. Därför letar vi dagligen efter produkter från olika butiker och listar dem i vår outlet. Här kan du hitta kläder från moderiktiga och trendsättande märken, och du betalar aldrig mer än nödvändigt. När du skall köpa en Freebra gör du klokt i att kika in hos oss. Finns inte den modellen du vill ha på rea kan du enkelt välja att bevaka den. När vi hittar den till ett nedsatt pris meddelar vi dig om det!

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB