Kategorier
(1) Kaffe
Kaffe
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Kaffe

Klassisk, raffinerad och feminin, för tjejer och kvinnor som vill klä sig modernt i skandinavisk stil, det är klädmärket KAFFE. De har en bra passform, sköna material och klädsamt på såväl arbete som fest. Med den glamorösa touchen så behövs inget klädbyte.
Filtrera & Sortera

Kaffe har hela garderoben

År 2004 startades klädmärket i Danmark och har blivit väldigt populärt i Sverige, med sin nordiska, moderna och snygga stil. Den gjordes för den moderna kvinnan i farten, som vill ha sin garderob personlig och sofistikerad och inte kompromissar mellan kvalitet och pris. Varje kollektion arbetar man mycket med, för att ta fram spännande mönster, logos och tryck. Allt för att kvinnan ska känna sig speciell när hon tar på sig ett plagg från Kaffe. Du kan variera din garderob oändligt, då de har allt du behöver. Köp dina speciella plagg på rea hos oss på Outlet.

På Outlet slipper du kompromissa om priset

Här hittar du alltid kläder från Kaffe, till ett mycket förmånligt pris. Vi hjälper dig till din personliga, glamorösa och raffinerade stil, så du kan uppdatera din garderob utan att behöva kompromissa med annat. Hos oss hittar du alltid det senaste från kollektionerna och med våra rabatter, så får du det till ännu bättre pris. Lägg in en bevakning av just ditt favoritmärke Kaffe, hos Outlet, så får du ständigt nya erbjudanden och kan uppdatera din garderob. Vi kan även hjälpa dig med tips och idéer gällande kollektionerna hos Kaffe, som även har accessoarer.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB