Kategorier
(1) kenneth cole new york
kenneth cole new york
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

Kenneth Cole New York

Har du säker stilkänsla och ett stort hjärta passar kläderna från Kenneth Cole New York extra bra. Med en klar blick för social awareness och kvalitet in i minsta detalj skapas kläderna som passar lika bra på fest som på kontor.
Filtrera & Sortera

Kenneth Cole New York är kvalitet

Från 1982 då den första damskon producerad under namnet Kenneth Cole New York via kollektioner av herr-och damkläder skapade att bäras vid formella tillfällen till streetwear med högteknologiska skor till dofter löper en röd tråd av hög kvalitet och hänsyn taget till riktigt fin design. Kenneth Cole har skapat ett märke för New Yorkers och andra modemedvetna trendsetters som idag står för social awareness och hållbar framtid. Mottot är helt enkelt "Look good, for good" vilket kan tolkas som "Se alltid bra ut" och som "Se bra ut, gör gott". Vi har förmånen att ha med KCP New York och andra kvalitetsmärken på rea.

Billigast på märkesvaror

Genom åren har KCP samlat in pengar till och sålt sina kollektioner till förmån för forskning kring aids, social rättvisa, klimathotet och andra välgörande ändamål. I vår outlet för kläder och andra märkesvaror är vi väldigt nöjda att kunna erbjuda dig flera av de välskräddade och vackra produkter som finns i både dam. och herrsortimentet. Vi har valt att samlar över 50 online affärer i outletsverige.se för att kunna erbjuda dig ett bra sortiment. Varje dag skannar vi igenom alla affärer efter jakt på de låga priser och låter dig ta del av dem.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB