Kategorier
(1) kg by kurt geiger
kg by kurt geiger
Stäng X
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.

KG by Kurt Geiger

KG by Kurt Geiger är märket som tar din outfit från snygg till cool, från avslappnad till genomtänkt, och som ger dig de hemliga vapnen i accessoarer som passar lika bra till jeans och en tröja som till en glamorös klänning.
Filtrera & Sortera

Högsta mode från KG by Kurt Geiger

Här hittar du skor, väskor och accessoarer av högsta kvalitet och klass i modeller som älskas av modeikoner världen över. Kurt Geiger är ett exklusivt brittiskt företag som startades på 1960-talet och i dag är världsomspännande, men fortfarande baserat i modestaden London. Främst är märket en stor producent av eleganta och snygga skor i en mängd modeller för både kvinnor och män, men är även känt för sina älskade och mångsidiga väskor och accessoarer i en snyggt välklädd stil som passar i de flesta sammanhang. Hos oss hittar du exklusiva produkter från KG by Kurt Geiger på rea.

Här får du märkesvarorna till lägre priser

De kläder och produkter vi säljer i vår outlet håller alltid toppkvalitet och vi vill ge dig som kund det bästa till lägsta möjliga pris. KG by Kurt Geiger lever upp till vår standard i alla kategorier och passar dig som uppskattar eleganta och hållbara skor, väskor och accessoarer som du kan njuta av under flera säsonger framöver. Här finns skorna som passar perfekt när du vill vara stiligt välklädd på fest, väskor med snygga detaljer som du aldrig vill lägga ifrån dig, tidlös design eller det som sticker ut lite mer. Med KG by Kurt Geiger kan du vara snygg utan ansträngning, och välklädd utan att bli för formell.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
1 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB