Kategorier
(1) element
element
Stäng X
Just nu!
3 kampanjer & rabattkoder.

Element

Det finns olika klädstilar där bland annat skatestil har blivit en stor succé. Ett av dessa märken är Element som riktar in sig på herrkläder med inspiration från skatestilen. Bland annat finner man shorts, t-shirts, jeans och tjocktröjor bland plaggen.
Filtrera & Sortera

Casual stil hos Element

Den typiska skatestilen är en stil som kännetecknas av en väldigt avslappnad outfit. Det kan räcka med shorts och t-shirt på sommaren och jeans och tjocktröja på vintern. Stilen är i sig väldigt casual och smälter in. Många föredrar också att använda någon huvudbonad i form av keps. Hos märket Element hittar du ett flertal plagg i olika färger och variationer. Man kan shoppa en hel outfit då det även finns skor tillgängliga. Det finns dessutom plagg på rea vilket gör att man kan shoppa mer för mindre pengar och samtidigt få samma kvalité.

Få kläderna hemlevererade

Märkeskläder är något som många letar efter. Det kan ta tid att hitta just det märket man själv föredrar. I vår Outlet hittar du en mängd med olika kläder från olika designers samlade på samma hemsida. Förutom det får man även plaggen till billigare priser vilket gör att man kan shoppa mer. Det är även mer bekvämt att shoppa online då man slipper trängas med andra i butik och kanske åka en längre stund. Nu kan man enkelt och bekvämt klicka hem plagg utan att oroa sig över leverans eller annat medan man myser i soffan.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Oh no, inga produkter matchar din filtrering
Just nu!
3 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB