Kategorier
(1) Franklin marshall
Franklin marshall
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.

Franklin Marshall

Franklin Marshall levererar kläder både till män och kvinnor. De som gillar vintagemode kommer att älska detta varumärke som följer trenderna samtidigt som det behåller sin tidlösa stil. Kläderna är av hög kvalitet och håller länge, de har en avslappnad och chic anda.
Filtrera & Sortera

Franklin Marshall - kläder av hög kvalitet

Franklin Marshall grundades år 1999 av italienarna Giusueppe Albareli och Andrea Pensiero. Framgången har sedan dess varit total. Varumärkets namn kommer ifrån det amerikanska universitetet som har detta namn och de har tillsammans blivit ett koncept för den amerikanska collegekulturen. Varumärkets styrka bygger på viljan att ta risker och att göra mode till ett vågspel. Stilen är inspirerad av collegekläder från 50-, 60- och 70-talet med konstant nyskapelse från flera olika designers. Klädmärket säljs i över 20 länder och alla plagg är skapta av noga utvalda material och det bästa av allt är att man kan handla plaggen på rea.

Franklin Marshall rea och outlet

Huvudsyftet med detta varumärke är att leverera kläder med hög kvalitet. Istället för att handla plagg som måste bytas ut ofta på grund av dålig kvalitet kan du bära klädesplagg från Franklin Marshall som är gjorda för att hålla länge. På Outletsverige.se finner man ständigt rabatter och nya erbjudanden. Hos oss hittar du snygga plagg till bra priser och du kan få ännu bättre priser med våra rabattkoder. Man kan bevaka varumärket, på detta sätt går man inte miste om Franklin Marshall plagg. Vårt mål är att ge våra kunder nätets bästa online outlet med klädesplagg.

Storlek
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50
52
54
56
58
60
Färg
Maxpris
Sortera
Stäng X
Just nu!
4 kampanjer & rabattkoder.
© 2016 - Wiehager OMS AB