8848 altitude rea barn

0 Följer 8848 altitude

Kategorier
Filter
Matchande produkter (326)
Sortera:

Billiga 8848 altitude

Om du är ute efter barnkläder som är praktiska och funktionella är 8848 Altitude det rätta märket för dig. I kollektionerna finner man plagg både för pojkar och flickor som bland annat jackor, byxor, tröjor, shorts och t-shirts. Kläderna är tillverkade av hög kvalitet som håller länge.

8848 Altitude - praktiska barnkläder för alla årstider

Varumärket 8848 Altitude grundades 1990. Det var då man designade kläder till en svensk expedition inför en resa till Mount Everest, som är världens högsta berg med en höjd på 8848 meter. Siffrorna 8848 i märkets namn står därför för antalet meter som Mount Everest höjer sig. Plaggen från detta märke är innovativa och tekniska, de är funktionella, praktiska och slitstarka och funkar lika bra i skolan som i skidbacken. Kläderna är anpassade för det skandinaviska klimatet, vilket innebär att barnen håller sig torra, varma och glada. Nu kan du fynda dessa plagg på outlet.

Fynda barnkläder från 8848 Altitude på outletsverige.se

Idag säljs barnkläder från 8848 Altitude i över 20 länder runt om i världen och de är kända för sin höga funktionalitet och skandinaviska design. Man ser ofta plagg från detta märka bäras av researrangörer, skidskollärare och märket sponsrar många professionella skidåkare. Det finns storlekar för hela familjen och man vill inspirera vuxna och barn att uppleva äventyr i naturen året runt. Hos oss på outletsverige finner du tusentals produkter från flera kända varumärken och hos oss handlar du alltid på rea. Hos oss hittar du allt från kläder och accessoarer till inredning.