Angulus rea barn

5 Följer Angulus

Kategorier
Filter
Matchande produkter (353)
Sortera:

Billiga angulus

Angulus riktar sig till den medvetna konsumenten som värdesätter kvalitet och en mix av de senaste trenderna och retro. Man designar två kollektioner per år som bland annat innehåller "förstagåskor", tofflor, sandaler och kängor. Varumärket är särskilt känt för sina breda barnskor, men man skapar även skor som har en smalare passform.

Angulus - bekväma skor av hög kvalitet

Varumärket Angulus grundades i Danmark 1904. Grundaren var Willy Madsens far som ägde en skomakarbutik, Willy som var lärare tyckte att dåtidens skor var för obekväma och spetsiga. Han förstod att skorna hindrade naturliga rörelser och var ohälsosamma. 1928 förvånade Willy och hans far skoindustrin med att ta fram fotvänliga skor som de hade utvecklat i samarbete med sjukgymnaster och läkare. Skor från detta märke är av hög kvalitet, samtidigt som de är eleganta och moderiktiga. Man använder material som mocka, läder, canvas och de mest innovativa och miljövänliga materialen. Nu kan du fynda barnskor från detta märke på outlet.

Fynda Angulus på outletsverige.se

Angulus fina kvalitet, design och passform har gjort att de flera år i rad har vunnit de prestigefyllda priserna "Kids in the City Award" och "Junior Magazine Design Award" för bästa danska skomärke. Angulus skapar skor för hela familjen som är både fina och bekväma att gå i. Skorna är anpassade efter växande fötter med utrymme framtill. Utbudet är väldigt stort därför finns det skor för alla tillfällen. På outletsverige.se finner du allt från barnkläder till inredning och du handlar alltid på rea. Vår ambition är att erbjuda våra kunder nätets bästa outlet.