Bergans rea barn

10 Följer Bergans

Kategorier
Filter
Matchande produkter (29)
Sortera:

Billiga bergans

Bergans har stora mängder kläder att välja mellan för både pojkar och flickor. Färgerna är i oändlig variation precis som modell och utformning. Finns för både vinter, vår, höst och sommar. För alla olika sorters friluftsliv som skidåkning, löpning eller andra roliga aktiviteter.

Bergans hjälper dig att inte frysa

Det finns ett stort utbud att välja mellan. Den svarta dunjackan du har försökt hitta till dottern, en blå parkas till sonen och en rosa fleece jacka för dagis utflykten. Outlet bergans har det mesta du kan tänka dig inom kategorin varma, praktiska och bekväma klädesplagg. På skidturen ni ska ut på i helgen är det perfekt att ta på barnen tunna men samtidigt skyddande vindjackor så ni kan åka fort i spåret. Eller varför inte den där snygga lila och svarta mössan som ungarna har längtat efter att hitta.

Ladda för pulkåkningsdag

Nu kan du äntligen åka på den där pulkåkningsdagen som ni planerat så länge. Du riskerar inte att frysa och det gör heller inte barnen. Rea barnkläder finns i massor, det är bara att leta i djungeln. Eller varför inte ut och spring någon kväll när det finns tid över både för träningens skull och för att stressa ner tillsammans. Kläderna andas riktigt bra så att barnen känner sig fräscha och bekväma. Nu kan de inte skylla på att det är för kallt ute längre. Det är bara att kasta ut ungarna för att leka utan att behöva oroa dig för kylan.