Dale of norway rea barn

0 Följer Dale of norway

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga dale of norway

I den lilla byn Dale i Norge grundades på slutet av 1800-talet ett textilföretag, Dale of Norway, som tillverkade kläder av ull. Designen och klädernas kvalitet har haft en ökande kundkrets ända sedan dess. Företaget är ledande i tillverkningen av praktiska och hållbara ullkläder för stora och små.

Dale of norway

I vår outlet kan du fynda bland alla dina favoritmärken. Du hittar alla ledande märkesbutiker på samma ställe. Ska du ha barnkläder som är hållbara och ett märke som tillverkar kläder för alla sammanhang, är Dale of Norway det rätta märken att satsa på. Kläderna klarar både ett aktivt liv ute, utövande av olika sporter och en lugnare tillvaro inomhus. Kläderna tål alla väder. Grundmaterialet ull är tåligt och klarar av att ärvas av syskon och vänner flera gånger om. Barn älskar dessa sköna, lekvänliga plagg i olika mönster och färger.

Perfekta för all slags lek

Här tullar vi aldrig på kvaliteten, men kostnaderna håller vi gärna nere. Speciellt för våra allra viktigaste kunder. Letar du barnkläder har du kommit till precis rätt plats där du på vår rea kan shoppa de finaste kläderna till bästa pris. Kläderna klarar av all slags lek, vilda som lugna, ute som inne. Stilarna på plaggen är både tuffa och klassiska. Materialet är medvetet miljövänligt och passar utmärkt för vårt nordiska klimat. Vad skulle passa våra barn bättre än något som bara innehåller naturvänliga råvaror och som från allra första början är som gjorda att fungera på levande varelser?