Havaianas rea barn

6 Följer Havaianas

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1)
Sortera:

Billiga havaianas

Havaianas är ett brasiliansk märke som gjort flip-flop sandaler sedan 1962. Detta är bekväma och luftiga skodon som idag finns i en mängd färger och mönster från detta älskade märke. Du kanske tror Flip-flops bara passar på stranden? Faktum är att sandalerna är sköna att gå i i många sammanhang.

Havaianas har gjort en klassresa

Det som började som en enkel och billig sandal för arbetare och fattiga på 60-talet letade sig på 90-talet upp på catwalken. I många länder är det den vanligaste typen av skodon alla kategorier. Idag är alltså flip-flops en otroligt populär typ av sandal och originalet säljer mer än något annat märke som gör dem. Idag gör man även bland annat handdukar och solglasögon, artiklarna säljs ofta i butiker som enbart går in för detta märke. Vi är glada över att kunna erbjuda Havaianas till riktigt låga priser i vår outlet.

Smidig shopping till fina priser

Är ute efter rea på barnkläder, sportartiklar, snygga plagg åt dig själv eller heminredning från kända märken? Oavsett vilket kommer du att kunna hitta vad du söker bland de många välsorterade butiker som vi samarbetar med. Passa på att köpa flip-flops i olika färger till hela familjen när det är utförsäljning på Havaianas. Det är härliga och prisvärda sommarsandaler. Hos oss på Outletsverige kan du även skapa en personlig outlet och lägga in bevakningar på märken du gillar. Så fort det blir utförsäljning på ett av dina favoritmärken kommer du att få veta det!