How to kiss a frog rea barn

4 Följer How to kiss a frog

Kategorier
Filter
Matchande produkter (70)
Sortera:

Billiga how to kiss a frog

Böljande former, dova färger och romantiska mönster, det kännetecknar märket How To Kiss A Frog. Märket hämtar inspiration från sagornas värld och återger detta i sina underbart vackra barnkläder. Märket riktar sig främst till flickor och erbjuder ett brett utbud av klänningar, kjolar och toppar.

How to kiss a frog : som en saga

Sedan starten har How to Kiss A Frog tillverkat underbart vackra barnkläder som passar lika bra till vardags som fest. Med sina prinsessdrömmar har märket lyckats fånga tusentals flickors fantasi och förvandlat dem alla till sagoprinsessor. Du hittar dessa underbara plagg i vår stora outlet, alltid till superpriser. Rosetter, volanger och dova pasteller blandas med djurmönster och blommor. Man märker att inspirationen även kommer från naturen och detta är något som detta svenska märke värnar om med sitt hållbarhetstänk. Plaggen är skapade med bekvämlighet i fokus och tillverkas i lätta material.

Gör varje dag till en fest

How To Kiss A Frog barnkläder gör varje dag till en fest full av lek och får barnen som bär dessa kreativa och fantasifulla plagg att känna sig som att de är i en verklig saga. Hos oss kan du handla dessa plagg på rea och kan därmed tillföra en gnutta magi till ditt barns garderob. Livet är till för att levas och varje dag kan bli så mycket mer underbar om man tillför lite glädje och skönhet, kanske i form av dessa underbart vackra kläder som har det lilla extra?