I dig denim rea barn

0 Följer I dig denim

Kategorier
Filter
Matchande produkter (60)
Sortera:

Billiga i dig denim

I dig denim, det svenska barnklädesmärket som har massor av attityd! De coola plaggen är tåliga och passar alla barn som vill ha en egen stil som sticker ut från mängden. Plaggen finns numera även tillgängliga för i en kollektion för vuxna.

I dig denim

Märket I dig denim grundades i Göteborg redan år 2009 och har sedan dess vuxit sig till en av barnmodevärldens starkast lysande stjärnor. I vår outlet kan du fynda dessa stencoola plagg till en bråkdel av priset! Apropå stencool, det är just de steniga landskapen kring kusten som ligger till grund för inspirationen som märket föddes ur. Plaggen ska tålas att klättra på stenar med, och just denim ligger närmast som materialval. Plaggen skapas för aktiva barn som är ute och rör sig, och en genuin hållbarhetstanke präglar märkets design och material.

För aktiva dagar

Dessa oerhört snygga barnkläder som är proppfulla med attityd hittar du hos oss på outletsverige.se, alltid på rea! Hos I Dig Denim hittar du ytterkläder, mössor, vantar, hoodies, klänningar, tröjor och inte minst jeans till barn mellan 0 och 14 år. Uppgradera ditt barns garderob med dessa härliga plagg, eller kombinera ihop en helt ny outfit inför skolstarten. Varför inte passa på att köpa kläder för att ge bort i present? Märkets popularitet gör att de tar slut snabbt, så haffa dina favoriter medan de finns kvar i vår outlet!