Isbjorn of sweden rea barn

16 Följer Isbjorn of sweden

Kategorier
Filter
Matchande produkter (42)
Sortera:

Billiga isbjorn of sweden

Ytterkläder av hög kvalitet hittar du från märket Isbjörn of Sweden! Dessa väl genomtänkta och funktionella plagg kommer garanterat att hålla vad de lovar. De slitstarka plaggen tillverkas av innovativa material för att säkerställa plagg som håller för alla väder.

Hållbara plagg från Isbjörn of Sweden

Isbjörn of Sweden tänker väldigt långsiktigt när de skapar sina plagg. Delvis försöker man tänka på en hållbar produktion och försöker att tillverka så mycket som möjligt ur återvunna material. Märkets overaller och jackor, framförallt deras penguin-overall har blivit något av klassiker hos småbarnsföräldrar. De färgglada ytterkläderna håller barnen torra och varma, och syns dessutom väldigt bra både vad gäller färg och nogra placerade reflexer. När man köper att plagg från märket kan man dessutom vara säker på att inga giftiga kemikalier eller andra skadliga ämnen har använts i produktionen. Du som förälder kan vara lugn med att alla plagg i vår outlet är av högsta kvalitet!

För busiga dagar utomhus

Hos oss på outletsverige.se kan du köpa barnkläder från Isbjörn of Sweden på rea oavsett årstid! Dessa extremt funktionella plagg har skapats för barn och testats av barn. Detta för att garantera det mest behagliga och tåliga plagget man kan tänka sig. Plaggen är vattentäta, har en god andningsförmåga och inte minst: tål det mesta. Ett Isbjörn of Sweden plagg ska man kunna ha så länge det passar, och dessutom ska det kunna ärvas av småsyskon eller andra barn i nästintill oförändrat skick. Märket värnar om miljön, så välj detta märke och upplev kvalitén du också!