Joha rea barn

0 Följer Joha

Kategorier
Filter
Matchande produkter (340)
Sortera:

Billiga joha

Joha tillverkar plagg av ull som inte bara är de mest bekväma du kan tänka dig, de är även hållbara, lättskötta och håller ditt barn varmt. Ull har dessutom en fantastiskt absorberande egenskap så att fukt transporteras bort från huden.

Joha med fokus på hållbarhet

Joha tillverkar samtliga plagg från ekologisk ull och alla plagg bär EU:s Ecolabel märkning. Tack vare ullens unika förmåga att reglera kroppstemperaturen, är dessa plagg alltid lika sköna att bära. De är perfekta för det nyfödda barnet som ännu inte kan reglera sin egna kroppstemperatur, vilket har gjort att märkets underbart mjuka plagg har blivit förstahandsvalet för nyblivna föräldrar runt om i skandinavien. Nu kan du hitta dessa bekväma produkter i vår outlet! Kläderna finns för de allra minsta och ända upp vuxenstorlekar, så att du kan vara säker på att hitta rätt storlek för dina barn.

Joha passar året runt

Många tänker på vinter när man talar om ull, men faktum är att dessa plagg passar lika bra på kyliga vinterdagar som ljumma sommarkvällar. I kollektionerna finns något för alla smaker och alla tillfällen, och du kan välja och vraka bland märkets silkeslena barnkläder på rea hos oss på outletsverige.se. Kanske faller valet på en mjuk pyjamas för att garantera söta drömmar, eller ett underställ som håller barnet varmt och torrt under en dag i pulkabacken. De mjuka tröjorna passar veckans alla dagar och får dina barn att sväva på moln av mjukhet.