Kappa rea barn

14 Följer Kappa

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga kappa

Kappa är märket som erbjuder sportiga och robusta produkter för rolig utelek. Framförallt finns skor i deras sortiment men också tränings- och fritidskläder. Slipp skor som behövs knytas, kardborreband eller dra-på-snören är vad som gäller. Märket designar för både killar och tjejer.

Gymnastikskor från Kappa

Det italienska märket Kappa skapades redan år 1967 och under 80-talet upptäckte storklubbar som Juventus märket. Företaget har därefter fortsatt att skapa produkter för sportiga och aktiva personer, stora som små. Barnskorna håller lika hög kvalitet som på vuxensidan och håller för många roliga lekar och aktiviteter. Gymnastikskor i olika varianter är vad du finner i Kappas sortiment och i vår outlet. Sneakers är snygga både till vardags till ett par jeans eller leggings och självklart finns här också skor för träning eller skolgymnastiken. Olika färger och design för att tilltala barnens högt ställda krav.

Till vardags och till träningen

Barn behöver vara mycket i rörelse för att må bra. Med sköna och snygga skor blir det enklare. Kombinera gärna med övriga barnkläder på rea som du hittar i vår outlet. Förutom Kappa finner du andra kvalitetsmärken som håller att springa på rasterna i, använda på skolgympan eller slappa i efter en lång dag. Kappas skor med meshtyg på ovansidan gör att foten andas och lämpar sig extra bra på sommaren eller inomhus vid fysisk aktivitet. De flesta modeller tillverkas i olika färger som röd, blå, svart eller rosa. Storlekarna finns från storlek 20 till storlek 38.