Mountain buggy rea barn

0 Följer Mountain buggy

Kategorier
Filter
Matchande produkter (1)
Sortera:

Billiga mountain buggy

Hos Mountain Buggy hittar du vagnar och produkter som både du och ditt barn kommer att älska. Modellerna är speciellt designade för att klara alla typer av förhållanden när det gäller terräng, väder och vind, och för att både du och ditt barn ska vara så bekväma, säkra och nöjda som möjligt!

Lättmanövrerade vagnar från Mountain Buggy

I vår outlet hittar du Mountain Buggy som ger dig allt du behöver för ditt barn - lättmanövrerade och anpassningsbara barnvagnar, bilbarnstolar och tillbehör i stilren, modern och funktionell design. Vagnarna rekommenderas för barn i åldrarna nyfödd till cirka 4 år och är specifikt designade för att passa alla typer av terränger, från bergsstigar till stadsgator. Sitt- eller liggdelen tillverkas i mjuk textil med en lyxig känsla i snygga mönster och färger. Det finns många andra finesser, som bekvämt handtag med läderdetaljer, praktiska tillbehör som skydd för sol eller regn, och justerbara remmar för att göra åkturen skönare för ditt barn. Andra lyxiga detaljer är hjul med fjädring och praktisk handbroms.

För spontana utflykter

Hos oss hittar du rea på både barnkläder och alla de tillbehör du behöver till ditt barn. Mountain Buggys barnvagnar ger dig flexibilitet och frihet, då de är lätta att manövrera och håller för de flesta påfrestningar. Detta minskar begränsningarna för vad du och ditt barn kan hitta på tillsammans. Här finns vagnar där sätet kan vridas för att välja om barnet ser på dig eller på resten av världen, och många praktiska tillbehör som kan komma till nytta på spontana utflykter i väder och vind. Om du ska åka på längre resor finns specialdesignade väskor som skyddar vagnen och gör att transporten på flyg eller i bil går galant.