Petit bateau rea barn

6 Följer Petit bateau

Kategorier
Filter
Matchande produkter (71)
Sortera:

Billiga petit bateau

Petit Bateau är det franska märket som uppfann den moderna underbyxan. 1918 inspirerades nämligen grundaren, fransmannen Etienne Valton, av en vaggvisa och klippte av sina långkalsonger. Voilá, ett av våra allra mest praktiska plagg hade sett dagens ljus. Idag tillverkar man plagg för en komplett garderob för barn och kvinnor.

Petit Bateau står för kvalitet

Märket Petit Bateau, som även fått sitt namn efter den kända vaggvisan som inspirerade Etienne, känner vi idag till främst för sina klassiska barnkläder av hög kvalitet. Alla plagg är noggrant kvalitetssäkrade och tillverkas med ett genuint hantverkskunnande. Plaggen är ofta enkla, med klassiska färger som svart, vitt, rött och marinblått. Plaggen finns i vår outlet främst för barn, men även en kollektion för vuxna kvinnor finns för de som inte kan få nog av detta underbara märke. En elegant och modern stil i kombination med bekväma och mjuka material gör dessa plagg till storfavoriter hos föräldrar världen över!

Från pyjamas till klänning

Passa på att fynda dessa underbara barnkläder på rea hos oss på outletsverige.se! Tack vare Petit Bateau kan du fylla garderoben med allt från pyjamasar och underkläder till vackra klänningar och mysiga luvtröjor. Plaggen finns från nyfödd till äldre barn, och det finns garanterat något för alla. När du köper ett plagg från Petit Bateau kan du vara säker på att du har köpt ett plagg med hög kvalitet och hållbarhet som är lika bekvämt som snyggt. Kolla även in de klassiska regnkläderna från märket! Underbara plagg som piggar upp vilken gråmulen dag som helst!