Petrol rea barn

6 Följer Petrol

Kategorier
Filter
Matchande produkter (62)
Sortera:

Billiga petrol

Petrol Industries skapar kläder för barn med inriktning på street-modet. Plaggen har stor attityd, lite åt rock hållet, med dova men ändå kaxiga färger. Vilket barn som helst kommer att känna sig självsäker i deras kläder. Kläderna är på grund av färgvalet lätta att kombinera med andra färgglada produkter

Petrol barnkläder för både pojkar och flickor

Petrol har koncentrerat sig på lite kraftigare och mer hållbara kläder som passar barn i växande ålder. Även i de minsta storlekarna har man tänkt på att det ska passa barn med olika sätt, och varken gjort dom för mesiga eller för coola. De är helt enkelt rätt sorts kläder till alla barn. Att dessutom kunna handla alla kläder, från mössa till underbyxor, under samma tak och på en outlet gör ju valet ännu enklare. Ni slipper att gå butik ut och butik in, för att hitta det ni söker och får istället tid över till lek och spel, i de fina kläderna ni just köpt.

Kläder för både utomhus och inomhus!

Är det något som passar extra bra att köpa på rea så är det barnkläder. Barn leker ofta vilt, rör på sig i skog och mark, spiller mat och dryck, leker med kritor och färgpennor. Deras kläder slits mycket när tvättmaskinen används om och om igen för att hålla fläckarna borta. Det är dessutom roligt att känna att barnen har snygga kläder att ha på sig även när man inte har haft tid att tvätta en dag, så när det gäller kläder till barn kan man inte handla för mycket. Då är det skönt att det är lätt att hitta snygga, hållbara kvalitetsplagg från Petrol till överkomliga priser på Outletsverige.