Skip hop rea barn

1 Följer Skip hop

Kategorier
Filter
Matchande produkter (17)
Sortera:

Billiga skip hop

Det är inte svårt att känna igen de färgglada och lekfulla väskorna, muggarna, besticken och tallrikarna från Skip Hop! Detta märka har tillfört glädje till barnens vardag sedan starten. Dessutom är märkets snygga skötväskor ett absolut måste för nyblivna föräldrar!

Skip Hop för en enklare vardag

Märket skapar produkter som gör vardagen enklare och lite roligare under de första småbarnsåren. Skip Hop tillför färg och funktionalitet till de enklaste sakerna, såsom tallrikar, bestick, dryckesflaskor, väskor och badlakan. Märket har lekfulla djurmotiv som grund för sina kollektioner som har blivit oerhört populära bland barn! De snygga skötväskorna har massor av smarta fack och inkluderar skötunderlägg vilket uppskattas av alla föräldrar i farten. Alla produkter är helt utan skadliga kemikalier och är tillverkade av tåliga material. Du hittar dessa innovativa produkter i vår outlet till helt oslagbara priser!

Från bebis till skolålder

Skip Hops roliga produkter hittar du här under kategorin barnkläder med sina coola ryggsäckar och produkter som passar för måltiden. Du hittar massor av produkter som passar nyfödda upp till skolålder, alltid på rea hos oss på outletsverige.se. Passa på att köpa första skolväskan eller en skötväska inför den nya familjemedlemmens ankomst. Dags att börja äta själv? Inga problem! Skip Hop har en mängd bestick och tåliga tallrikar och muggar, som även tål att ramla ner på golvet! De smarta produkterna passar utmärkt för små händer och gör matstunden till en rolig tillställning!