Stokke rea barn

7 Följer Stokke

Kategorier
Filter
Matchande produkter (10)
Sortera:

Billiga stokke

Stokke är kvalitetsmärket som klarar att kombinera omtanke om barnens säkerhet och bekvämlighet med prisvinnande design. Detta norska företag har genom åren fått välförtjänt uppmärksamhet för sin tillverkning av möbler och produkter som är nödvändiga i ett hem med barn. Sortimentet passar såväl dig som söker en riktigt bra vagn som dig som ska inreda ett barnrum.

Stokke, möbler, vagnar och bilstolar i genomtänkt design

Få produkter för barn har fått ett sådant genomslag som Tripp Trapp, den ikoniska stolen från Stokke. Stolen som designades 1972 av Peter Opsvik är idag ett självklart val för många föräldrar. Den är byggd för att växa med barnet, något som märket tagit med sig när de gradvis utökat sin idag mycket omfattande produktkatalog. Man tillverkar allt från barnvagnar och bilstolar till bärselar och barnsängar. Gemensamt för samtliga produkter är att de förutom den tilltalande designen är tillverkade för att främja barnets utveckling och stärka bandet mellan barn och föräldrar. Passa på att handla sortimentet till riktigt bra priser i vår outlet!

Produkter som växer med barnet

Ergonomi, komfort och snygg design. Anledningarna till att föräldrar världen över uppskattar kvalitetsutbudet för Stokke är många. Märkets innovativa och tilltalande sortiment passar såväl den nyfödda bebisen som lite äldre barn. Produkterna lyckas kombinera funktionalitet med säkerhet samtidigt som de pryder ditt hem. Om du fallit för märkets stilrena utbud och vill hitta det till bästa pris så har du kommit rätt. Här har vi samlat såväl inredningsprodukter som barnkläder från kvalitetsmärken till nätets de priser. Hos oss kan du handla på rea året om, vilket blir ditt nästa fynd?