Tangle Teezer rea barn

0 Följer Tangle Teezer

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga tangle teezer

Tangle Teezer är ett varumärke som erbjuder olika typer av hårborstar. De har tillverkat unika hårborstar som kan användas på torrt eller vått hår och som på ett skonsamt sätt reder ut tovor och trassel helt utan att smärta eller slitage på håret uppstår.

Tangle teezer minskar hårslitage

I dag finns det flera olika hårborstar på marknaden. Det innebär att det finns möjlighet att kunna reda ut flera typer av hår. Det allra bästa med Tangle teezer är att de kan reda ut även de tuffaste tovorna utan att det gör ont. Borstarna passar barn och vuxna och finns i flera storlekar, färger och modeller. I barnmodellerna finns de också i kombination med askar där hårsnoddar och spännen kan förvaras tillsammans med borsten. Borstarna har tunna piggar som skonsamt borstar ut håret. De har heller inga lösa delar. Här kan du köpa denna borste på outlet.

Borste till bra pris

Om man är barnförälder vet man hur svårt det kan vara att borsta ut långt och tovigt hår. Håret slits av och fastnar på barnkläder. Men Tangle teezer försvinner problemen. Här kan barnet själv vara med och borsta håret. Piggarna på borsten är släta och förstör inte hårstrånas naturliga skikt. Dessutom är risken att håret fastnar i borsten minimal. Hos oss på Outletsverige.se kan du finna denna funktionella borste och mycket annat till bra pris. Kanske kan du och barnet välja var sin egen borste nu när de finns billiga på rea?