Thule rea barn

0 Följer Thule

Kategorier
Filter
Matchande produkter (2)
Sortera:

Billiga thule

Thule har som ambition att du lätt ska kunna ta med dina barn på alla dina friluftsaktiviteter - löpning, vandring, cykelturer och promenader. Dessutom är säkerhet och hållbara produkter högsta prioritet, liksom en snygg och stilren design. Detta är märket som ger dig allt du kan önska!

Friluftsprodukter med stil från Thule

Nu kan du handla praktiska och snygga produkter från svenska märket Thule i vår outlet. Företaget grundades 1942 och har sedan starten haft som fokus att hjälpa sina kunder få tillgång till friluftsliv och naturupplevelser. Ur denna passion föddes ambitionen att hjälpa dig transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil! I det breda sortimentet för friluftsliv och aktiviteter finns många praktiska produkter för barn. De snygga och stabila cykelvagnarna är ett exempel, men man tillverkar även praktiska barnvagnar för promenad och löpning, med snygga tillbehör i stilren design, liksom barnstolar för cykel och bärstolar.

Säker och bekväm på turen

Vi ger dig rea på barnkläder och alla slags tillbehör för att du ska kunna njuta av ett aktivt familjeliv. Hos oss hittar du bland annat svenska designprodukter av högsta kvalitet, som våra barnprodukter från märket Thule. Att utforska naturen tillsammans med dina barn är en fantastisk upplevelse, och med praktiska och hållbara tillbehör blir det både enkelt och bekvämt. Ditt barn får en bekväm tur på vandringen med Thules justerbara bärryggsäck i tåliga material som sitter stadigt på ryggen. För cykelturen finns sköna barnstolar i innovativ design, som monteras fram eller bak på cykeln. Säkerhet och stil är högsta prioritet hos detta märke!