Ticket to heaven rea barn

1 Följer Ticket to heaven

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga ticket to heaven

När barnets garderob ska förnyas är Ticket to Heaven ett utmärkt val. Märket står för respekt och kvalitet. I kollektionerna finner man bland annat regnkläder, overaller, jackor, mössor och vantar med härliga detaljer i olika färger. Passformen gör det enkelt för barnen att röra sig.

Ticket to Heaven - praktiska och bekväma barnkläder

Varumärket Ticket to Heaven grundades på 90-talet i Danmark av Hans Peter Hoeg Larsen. Allt började med att Hans Peter importerade sängkläder för att sälja vidare. Efter en kort tid började han importera och sälja utomhusplagg och det var så märket skapades. Idag designar man och skapar kläder för barn i alla åldrar. Plaggen är bekväma och anpassade för vistelse och lek utomhus i alla väder. Man använder fina och miljövänliga material, plaggen är helt fria från giftiga ämnen och är skapta med hänsyn till barns komfort och säkerhet. Nu kan du fynda kläder från detta märke på outlet.

Ticket to Heaven - fin design och kvalitet

Idag säljs produkter från Ticket to Heaven i hela Skandinavien och norra Europa. Företaget är känt för att skapa praktiska, slitstarka och bekväma barnkläder med roliga detaljer. Plaggen kan tvättas flera gånger och fortfarande hålla formen. De kan bäras både i skolan och på fritiden. Kläderna finns i olika storlekar, vilket betyder att man kan syskonmatcha om man vill. Sedan märket grundades har det funnits en stark vilja att hjälpa utsatta barn runt om i världen, Ticket to Heaven är initiativgivare till "Kids for Kids" och man stödjer även andra liknande organisationer. På outletsverige.se kan du handla Ticket to Heaven kläder på rea.