Tuxer rea barn

5 Följer Tuxer

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga tuxer

Om du är ute efter snygga, bekväma och funktionella barnkläder är Tuxer det perfekta märket för dig. Plaggen tillverkas av slitstarka material som håller länge och som inte behöver bytas ut så ofta. Kläder från detta märke passar alla tillfällen.

Tuxer - sportkläder för aktiva barn

Det svenska varumärket Tuxer ägs av företaget Greiffs som grundades på 1950-talet. Man designar, skapar och säljer fritids- och sportkläder för aktiva familjer i alla åldrar. Man finner inspiration från en glaciär och bergskedja i Tyrolen som kallas för Hintertux. Plaggen är vackra, bekväma, funktionella och prisvärda. Mest kända är de för sina fina ytterkläder som byxor, jackor, handskar, vantar och mössor i sportig stil. Kläderna lämpar sig lika bra till skolan som till fritiden och pulkabacken. Nu kan du fynda dessa plagg och mycket annat på outlet på outletsverige.se.

Handla kläder från Tuxer till bra priser

Idag säljs kläder från detta märke i olika länder som Ryssland, Danmark, Finland och Tyskland. Tuxers vision är att vara Nordens främsta leverantör av snygga, prisvärda och funktionella kläder av hög kvalitet. Den primära målgruppen är barnfamiljer och sortimentet är så brett att det finns något för alla åldrar. Deras kläder tål väder och vind under alla årstider, funktionella kläder behövs året om. Nu kan du handla dessa plagg på rea. Vår ambition på outletsverige.se är att erbjuda våra kunder nätets bästa online outlet med kläder för vuxna, barnkläder, skor och accessoarer.