Unisa rea barn

4 Följer Unisa

Kategorier
Filter
Matchande produkter (53)
Sortera:

Billiga unisa

En medveten skoproducent vars produkter utmärks av komfort och material av högsta kvalitet, utan att man ger avkall på snygg design och modekänsla. Detta har gjort Unisa till många kvinnors favorit! Nu finns även snygga skor för de minsta i familjen, med vackra och genomtänkta detaljer.

Fina barnskor från Unisa

Det internationellt erkända företaget Unisa startades i Spanien redan på 1970-talet, då som ett märke exklusivt för export av damskor. Det har utvecklats till ett medvetet internationellt företag med mode och komfort som sina främsta riktmärken. Nu finns även fina barnskor i kollektionerna, till exempel praktiska kängor och ett varierat utbud av ballerinaskor i material av högsta kvalitet. Unisas läder håller högsta klass, vilket garanterar skor som håller för slitage. Finskorna dekoreras med vackra detaljer som glittrande yta, breda band, sammet och snygga rosetter. Nu hittar du utvalda skor i vår outlet från detta populära märke!

Favoriterna för fest och lek

Att köpa barnkläder och skor på rea är smart och gör att du ibland även kan satsa på lite mer exklusiva märken. Hos oss hittar du hållbara och snygga skor i flera modeller från kvalitetsmärket Unisa. Sortimentet är varierat och passar för alla tillfällen, både för att hålla sig torr och varm utomhus och för tillfällen när man ska vara lite extra fin! Behöver du något nytt till ett planerat kalas eller en fest så finns det oftast många alternativ i Unisas sortiment. Skorna är mångsidiga och blir med sina praktiska och fina detaljer snabbt favoriter!