Vincent rea barn

0 Följer Vincent

Kategorier
Filter
Matchande produkter (11)
Sortera:

Billiga vincent

Idén till detta barnskomärke kom till när märkets grundare skulle köpa skor till sin gudson, och inte hittade något som tilltalade honom. Lösningen var att skapa egna skor, och Vincent som märke startades. Givetvis är det gudsonen som har fått låna sitt namn till märket.

Vincent för glada fötter

Barnskor ska vara bekväma samt stödja foten på ett bra sätt. I ett par Vincent skor kan man vara säker på att den lilla foten trivs! Förutom att skorna är enormt snygga, är de skapade för lek och bus utomhus, och har en oslagbar ergonomisk passform som ser till att den lilla foten får det stöd och den flexibilitet som den kräver av ett par skor. I vår fullspäckade outlet hittar du massa olika modeller av dessa roliga och färgglada skor som har det lilla extra som tilltalar alla barn!

För vardag och fest

Hos oss på outletsverige. se kan du handla coola, snygga, lekfulla, ergonomiska, vattentäta och festfina Vincent-skor på rea! Passa på att skaffa alla typer av skor inför alla säsonger. Från stövlar som passar de slaskiga vårdagarna till varma vinterkängor och givetvis härliga sandaler inför sommarens alla utflykter. Här hittar du ett brett utbud av Vincent skor för vardag och fest. Kombinera ihop med andra barnkläder för en helhet som funkar dag in och dag ut, eller sätt ihop en fest-outfit för de speciella tillfällena. Vincent har garanterat skorna för alla tillfällen!