8848 altitude Rea & Outlet

1340 Följer 8848 altitude

Kategorier
Filter
Matchande produkter (26)
Sortera:

Billiga 8848 altitude

Känner du till historien bakom namnet 8848 Altitude? 1990 genomfördes den första svenska lyckade expeditionen till Mount Everest topp som ligger på 8848 meters höjd. Kläderna som bars under expeditionen var framtagna av ett gänget designers som också hade alpin erfarenhet. Efter den lyckade bestigningen bestämde de sig för att fortsätta designa kläder och ett nytt svenska märke var fött.

8848 Altitude för friluftsliv

8848 Altitude har tre huvudområden som de tar fram kläder till. Kläder för alpina aktiviteter, cykling samt vandring. Deras kläder är gjorda för att klara av växlande väder, olika sorters terräng och långa äventyr i bergen. I deras kollektion kommer du hitta plagg som passar den aktiva familjen men också kläder för proffs. Det finns plagg som är speciellt utformade till en viss aktivitet men även plagg som kan användas till många sporter. Intresset för naturen märks när det gäller klädernas användningsområde och att produktionen av kläderna ska ha minsta möjliga miljöpåverkan. Rea på plaggen hittar du hos OutletSverige.

Shoppa 8848 Altitude hos OutletSverige

I vår Outlet har vi samlat alla butiker på en plats. Allt för att du som kund ska kunna hitta dina favoritmärken hos oss. Hos oss shoppar du märkesvaror till de bästa priserna. Vi är glada över att kunna erbjuda 8848 Altitude i vårt sortiment. Med deras plagg får du kläder som klarar av dina äventyr. Alla som har provat plagg från 8848 Altitude vet att deras plagg har hög kvalité, bra passform och smart design. Du kommer märka att kläderna skyddar, ventilerar och stöttar din kropp under dina aktiviteter.