American vintage Rea & Outlet

7011 Följer American vintage

Kategorier
Filter
Matchande produkter (97)
Sortera:

Billiga american vintage

American Vintage har kläder både för kvinnor och män. Kläderna kan beskrivas med få ord: trendiga, stilfulla och enkla. Varumärket är på ständig jakt efter nya material och härliga blandningar av fibrer som är naturliga för att kläderna ska få en fin passform och kännas lyxiga.

American vintage - kläder med hög kvalitet

Allt började med t-shirts. Designern Michael Azoulays vision för varumärket American Vintage var från första början enkel och komplicerad på samma gång. Målet var att lyfta t-shirten som är ett basplagg till frontlinjen inom modevärlden. Det ser ut att handla om rena basplagg, men detta märke är så mycket mer. Plaggen har jordnära färger, med olika nyanser av grått, blått, grönt och rödbrunt. Istället för att köpa kläder som måste bytas ut ofta kan du bära plagg från detta märke som håller länge och dessutom kan du handla plaggen på rea.

American Vintage - kläder med härliga detaljer

Designen från American Vintage är intim och väldigt personlig. Kollektionerna från detta märke är för dig som är intresserad av mode, för dig som tycker att soft design både för huden och för ögat går att föra samman. Överraskande sömmar och detaljer är American Vintage i ett nötskal. De härliga plaggen triggar stylisten i dig. Du får själv utrymme att kombinera kläderna med väskor, smycken och andra accessoarer. På Outletsverige.se hittar du nya kampanjer och rabatter konstant. Hos oss hittar du snygga outlet kläder till ett bättre pris med våra rabattkoder.