Back Rea & Outlet

667 Följer Back

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga back

Sköna kläder med kul design. Back blandar basic komfort med modigt och härligt. Den unika designen gör att kläderna passar lika bra till vardags som till fest. För den moderna kvinnan som inte vill kompromissa med sin bekvämlighet för att vara stilmedveten.

Moderiktig och skön med Back

Back grundades av en svensk modeskapare som har uppmärksammats även internationellt för sina intressanta kläder. Skapat av och för den intelligenta kvinnan. Erbjuder produkter inom damkläder, bland annat klänningar, t-shirts och väskor. Stilen har inspirerats av den skandinaviska kulturen där traditionella könsroller inte har lika stor betydelse längre. Den moderna designen passar dig som har ett fartfyllt spännande liv och inte alltid hinner hem och byta om. Med dessa kläder är du lika rätt oavsett om du ska till jobbet eller på fest. Passa på att handla kända kvalitetskläder billigare på rea!

Märkeskläderna du vill ha till lägre pris

För den intelligenta och moderna kvinnan som inte vill välja mellan komfort och stil. När du behöver vara både bekväm och snygg och inte har tid att prova allt i garderoben flera gånger om. Ibland kan det vara svårt att veta i förväg vad dagen har att bjuda på. Med Back kan du vara avslappnat redo för dagens äventyr trots att du är moderiktig, i design från Sverige. Våran outlet har kläder av lika hög kvalitet som i vanliga butik men till ett mycket lägre pris. Vi tror att den intelligenta kvinnan vill handla rätt märkeskläder till ett lägre pris.