Banana republic Rea & Outlet

3853 Följer Banana republic

Kategorier
Filter
Matchande produkter (183)
Sortera:

Billiga banana republic

Banana Republic är ett amerikanskt kläd- och tillbehörsmärke som ägs av det amerikanska multinationella företaget Gap Inc. De erbjuder kläder till den modemedvetna som vill och vågar sticka ut lite. Stilen är elegant och klassisk men med många små detaljer som gör varje plagg unikt.

Våga sticka ut med Banana Republic

Varumärket Banana Republic grundades 1978 av Mel och Patricia Ziegler. Från början hade namnet tillägget "Travel & Safari Clothing Company" och kollektionernas tema var safari. 1983 köptes märket upp av Gap Inc, som kortade ner namnet till det vi känner till idag. Samtidigt gav man märket en mer exklusiv touch och höjde dess status. Idag är stilen inte längre inspirerad av safari och resande, utan det du hittar bland plaggen är snarare lite finare vardagskläder med mycket mönster och färger, och dessutom många ovanliga och finurliga detaljer. Du hittar kläderna hos oss på rea!

Köp Banana Republic till outlet-priser!

Banana Republic har kläder som skiljer sig från de mainstream-kläder du hittar i kedjebutikerna, men som ändå följer modet. Plaggen är eleganta och klassiska men ändå samtida, och aldrig tråkiga. De är helt enkelt karriärmänniskans val. Idag räcker det inte att bara vara ”hel och ren”. Om du vill sticka ut och göra karriär behöver du värna om din image och stil för att ligga steget före. Banana Republic är då precis vad du letar efter! Passa på att shoppa till bästa pris i vår outlet! Du hittar Banana Republic och alla dina andra favoritvarumärken hos outletsverige.se!