Billi bi Rea & Outlet

5363 Följer Billi bi

Kategorier
Filter
Matchande produkter (216)
Sortera:

Billiga billi bi

Billi Bi är märket för dig som söker riktigt snygga damskor med en edgy twist. Denna danska favorit satsar på produkter av hög kvalitet med coola och unika detaljer. Kollektionerna ligger alltid rätt i tiden och innehåller skor för alla tillfällen.

Billi Bi - danska kvalitetsskor

Söker du efter trendiga skor på rea? Då bör du inte missa vår bevakning av Billi Bi. Detta populära skomärke grundades i Danmark av Sören och Evelyn Friis år 1936. Från början tillverkade man barnskor men man gick snabbt över till att designa damskor. Allt sedan starten har man satsat på kvalitet, kreativitet och ett gediget hantverk. Det är ett riktigt familjeföretag där grundarnas son och barnbarn idag framgångsrikt tar hand om verksamheten. Man designar damskor för en modemedveten publik och i kollektionerna finns allt från stövletter till ballerinaskor och sneakers.

Bästa pris på ditt favoritmärke

Billi Bi lyckas utmärkt med sin vision att skapa skor för varje tillfälle. Är du sugen på att handla något från detta danska märkes sortiment? Outletsverige.se hjälper dig att hålla koll på alla kampanjpriser och reor så att du får ett riktigt bra pris. Här kan du skapa din egen outlet och bevaka snygga kläder och skor från alla dina favoritmärken. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på märken som du gillar. Exklusivt och hållbart mode behöver inte kosta skjortan, här kan du göra en mycket bra affär!