Blk dnm Rea & Outlet

744 Följer Blk dnm

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga blk dnm

BLK DNM är märket som tar New Yorks urbana gatukultur till dig. Söker du en skön avslappnad stil med bland annat jeans, t-shirts, tröjor och jackor så hittar du garanterat något här. Modernt, enkelt och kvalitet som ska hålla länge kännetecknar detta märke.

BLK DNM jeansmode

Inspirerade av underground-kulturen i stadsdelen Soho, New York skapades BLK DNM 2011. Från gatorna på Manhattan har deras jeansmode sedan spridit sig vidare över världen. I sortimentet finner du avslappnade jeans för både män och kvinnor men även sköna t-shirts och tuffa skinnjackor. Varumärket andas rock'n'roll och passar dig som söker en avslappnad jeansstil istället för att jaga trender. Jeansen finns i olika modeller och passformer så att du, oavsett om du är ute efter en tight eller lös modell, ska kunna hitta något för dig. Att de dessutom är på rea är bara en bonus.

Rockig minimalism till bästa pris

När du handlar dina kläder på outlet så behöver du inte välja mellan pris och kvalitet utan kan istället klä dig i välkända märken till ett lägre pris. BLK DNM gör plagg som passar att bäras varje dag och då är det skönt att kunna köpa flera par jeans att variera mellan. Och varför inte komplettera med en snygg jacka och några sköna t-shirts också? Här på Outletsverige.se kan du bläddra runt bland plaggen och när du hittat något du vill ha så skickar vi dig vidare till rätt butik.