Bruno banani Rea & Outlet

1613 Följer Bruno banani

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga bruno banani

Bruno Banani fokuserar främst på läckra underplagg. Med tiden har dock sortimentet utökats och idag erbjuder man även andra plagg som toppar, t-shirts, jackor och strumpor. Det här är ett märke som låter dig känna dig fin in på bara skinnet.

Bruno Banani - fin under

Bruno Banani är ett tyskt märke som grundades 1994. Tack vare en design som sticker ut och uppseendeväckande reklam har företaget lyckats skapa sig kultstatus i modevärlden. 1998 blev man till exempel det första märket som utförde kvalitetstester i rymden ombord på den ryska rymdstationen MIR. Bruno Bananis slogan är "not for everybody", något som avspeglas i den ibland vågade designen. Förutom kollektioner med lite mer uppseendeväckande och ofta humoristiska underplagg så designar man även kläder som följer en mer klassisk tidlös linje. Man satsar mycket på miljöcertifierade textilier och högkvalitativa material. Här kan du fynda märkets kollektioner på rea.

Handla till kampanj- och reapriser

Hos Outletsverige.se hittar du alltid kläder från dina favoritmärken till riktigt bra priser. Vi letar dagligen efter de bästa kampanjerna och erbjudandena från de populäraste shopparna, allt är smidigt upplagt för att du ska kunna hitta allt du vill fynda på ett och samma ställe. Hos oss kan du söka efter de märken som intresserar dig, vi visar dig de bästa priserna just nu och med ett klick tar du dig vidare till den aktuella webbshoppen. Du kan även skapa din egen outlet där vi meddelar dig när de plagg du är intresserad av finns på rea.