By malina Rea & Outlet

1830 Följer By malina

Kategorier
Filter
Matchande produkter (357)
Sortera:

Billiga by malina

Märket startades 2010 av den svenska modedesignern Malin Andrén och har vuxit snabbt. Vi förstår varför! Visionen för By Malina är att alla kvinnor som bär deras kläder ska känna sig unika och speciella. Med sin vision har de verkligen träffat rätt!

By malina älskar mode

Från början satsade By Malina på att göra långa och skräddarsydda klänningar i siden. Efter hand som kundskaran växte har sortimentet utökats och nu hittar du allt från vackra klänningar till jackor i läder. Fem kollektion om året släpper man varav en kollektion består av endast brudklänningar. Många har upptäckt märkets charm och idag kan du hitta märket i Europa, USA och Asien. Du kan vara säker på bra kvalité för märket använder endast de bästa materialen i sin tillverkning som till exempel silke och fransk spets. Letar du efter de bästa modet på rea har du kommit rätt.

By Malina hos Outlet Sverige

Vi förstår varför By Malina har blivit så populärt. Märkets kläder har hög kvalité och vacker design, vilket ger en oslagbar kombination. Vi vill att du ska hitta alla dina favoritmärken på vår sida och därför har vi så klart By Malina i vårt sortiment. Vi har samlat alla butiker på en plats och det gör att du hos oss både sparar tid och pengar när du ska shoppa. Eftersom du kan shoppa till de bästa priserna i vår outlet har du pengar över till skor och accessoarer som kompletterar de vackra kläderna.