By ti mo Rea & Outlet

877 Följer By ti mo

Kategorier
Filter
Matchande produkter (47)
Sortera:

Billiga by ti mo

By Ti Mo bryr sig om dig. I alla led av tillverkningen och försäljningen av varumärkets kläder och material finns etiska värderingar och det gäller både miljön, djuren och alla som arbetar med företaget. Romantiska kläder med en tanke bakom, som får dig att må bra av att använda dem.

By Ti Mo - inspirerande designer

Varumärket By Ti Mo föddes 2004 i Norge. Grundaren Tina Mollatt har själv byggt upp företaget med hjälp av sina kunskaper och erfarenheter inom både design, skrädderi, reklam och företagsekonomi. Inspirationen till designerna finner hon genom att träffa nya människor och uppleva nya platser på sina resor. Hon är själv med hela vägen från skisser av plaggen tills att de når fram till butikerna. Modern romantik och tidlös design har gjort varumärket mycket populärt. Hos oss på outletsverige.se kan du fynda ett urval av plaggen på rea med överraskande låga priser.

Kläder som framhäver kvinnan i dig

By Ti Mo tillverkar kläder som passar för den moderna kvinnan som vill klä sig romantiskt och med inslag av vintage. Kollektionerna innehåller feminina plagg som framhäver dig som kvinna och de passar både till fest och vardags. Förutom klänningar, jumprar och blusar finner du också underkläder och ytterplagg. Genom att handla på vår outlet kan du fynda valda plagg ur sortimentet till fantastiska priser. Genom att flera butiker med kvalitetskläder är samlade på samma plats hittar du både dina favoritmärken och kan upptäcka nya. Handla smart och bekvämt hos outletsverige.se.