Cath kidston Rea & Outlet

428 Följer Cath kidston

Det engelska märket Cath Kidston passar den medvetna vintageälskaren som vill ha en modern touch på allt ifrån kläder och accessoarer till möbler. De färgglada och lekfulla mönstren och trycken ger en nostalgisk och romantisk känsla som är genomgående för hela kollektionen.
Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Cath Kidston är vintage med en modern touch

Älskar du färglada och lekfulla mönster som gärna för tankarna till svunna tider och vintage? Då får du inte missa när det är rea på Cath Kidston. Sedan tidigt 90-tal har det engelska företaget, baserat i London, utvecklats från att sälja loppisfynd och vintagetyger till att själva producera och skapa tyger och produkter som är en blandning av gammalt och nytt och ger en känsla av romantik och nostalgi. I kollektionen finns allt från väskor och praktiska ryggsäckar, till matchande sminkväskor och plånböcker som passar till både vardag och fest.

Outletsverige.se säljer Cath Kidston till oslagbara priser

Det finns inget som är bättre än en outlet när man vill handla kläder och accessoarer utan att plånboken blir helt länsad. Och älskar du vintage, men ändå vill ha fräschheten av nytillverkade produkter har outletsverige.se märket för dig. Cath Kidston är ett Londonbaserat företag som tillverkar bland annat ryggsäckar, axelremsväskor, plånböcker och sminkväskor i vackra färger och mönster som ger en känsla av lantlig, engelsk romantik. Fokus ligger på färglatt och lekfullt med mycket blommor och tecknade tryck som passar både stora och små som vill sticka ut i mängden.