Custommade Rea & Outlet

1806 Följer Custommade

Kategorier
Filter
Matchande produkter (110)
Sortera:

Billiga custommade

Custommade är det internationella varumärket med rötter i Danmark. Deras skandinaviska design passar för alla kvinnor som vill klä sig snyggt men ändå bekvämt. Du som har krav på att kläderna ska passa såväl till mötet i jobbet som till middagen på kvällen kommer att finna deras kläder perfekta.

Custommade trotsar trenderna

Varumärket Custommade är internationellt men har sina rötter i Danmark. Inspirationen till designen av deras kläder kommer från drömmen och visionen att skapa vackra kläder som står emot och trotsar övergående trender. Företaget grundades år 2002 av Christian Dam. Tillsammans med chefsdesignern Anne Rasmussen skapar de tidlösa kläder tillverkade av material som är sköna att bära. Plaggen ska fungera till en avslappnad helg hemma likaväl som till en weekendresa till Paris. Plaggen signalerar sofistikerad skandinavisk design, ibland med en manlig touch fast med feminina detaljer. Hos outletsverige.se hittar ni deras plagg på rea, året om.

Favoriter i garderoben

Custommade erbjuder eleganta men bekväma kläder för den moderna kvinnan som vill ha en lockande men sofistikerad look. Deras plagg är lätta att bära och blir gärna till favoriter i garderoben. Du finner deras sortiment över hela Europa och på vår outlet hittar du dem till överraskande låga priser. Hos oss på outletsverige.se finns kvalitetskläder från ett flertal butiker och med alla samlade på en och samma plats blir det lättare för dig att shoppa. Dessutom finner du alltid dina favoritmärken till bästa möjliga pris plus att du kan upptäcka nya varumärken.