Designers remix Rea & Outlet

1205 Följer Designers remix

Kategorier
Filter
Matchande produkter (442)
Sortera:

Billiga designers remix

För dig som är stilsäker kameleont och vågar vara båda klassisk och oväntat unik finns flera spännande kollektioner och enskilda plagg. Designers remix är ett märke som blandar det klassiska med det modernt asymmetriska för en ny silhuett och ikonisk stil.

Designers remix för den stilsäkra

Designers remix är det fräscha märket som skapades av Charlotte Eskildsen 2002. Sedan dess har märket skapat sig en stabil nisch bland märkes- och klädkollektionerna med sin signatur av vackert klassiska tyger kombinerat med innovativt snitt och modernt unik design. Betoningen i kollektionen finns i kvinnliga blusar och strama kavajer, byxor, kjolar och klänningar i klara och blandade som alla går att kombinera till oväntade och stilfulla outfits med det lilla extra på detaljnivån. Här finns bland annat en hel kollektion skapad av minsta möjliga resurser. Hos oss kan du hitta produkter ur märkets serier på rea.

Kvalitet till reapris

Vill du hitta dina favoriter till designkollektioner på outlet ska du vända blickarna mot outletsverige.se, där klassiska märkesprodukter och moderna kläder från olika designers finns till reapriser. Vi vill alltid ge dig ett bra deal. Ställ in vårt sorteringsverktyg på storlek, produkttyp eller märke och hitta genast det bästa priset på marknaden. För att göra det enkelt för dig har vi samlat fler än 50 online affärer under samma tak. Beställ all dina produkter med snabb hemleverans och få både tid och pengar över att lägga på något annat roligt.