Havaianas Rea & Outlet

3933 Följer Havaianas

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga havaianas

Med ett par Havaianas, flip-flopens svar på Rolls Royce, glider du fram som du äger staden. Eller framförallt stranden. Häng med Copacabana och dansa med i salsarytmerna. Med dessa på fötterna har du skor som passar alla roliga aktiviter i en metropol som Rio de Janeiro.

Havaianas - Världens mest populära flip-flops!

Tänk salsa, tänk karneval, tänk iskalla drinkar en het sommardag. Tänk dig en strand i Brasilien och tänk dig att du är där. Vad har du på fötterna? Ett par äkta Havaianas såklart. Det finns inga bättre kvalitetsflip- flops och självklart kommer du hitta en modell och storlek som är rätt för dig. Skorna har tillverkats sedan 1962 och kännetecknas av den lilla Brasilanska flaggan i dess logga. Har du väl börjat använda dem så kommer du aldrig vilja ha några andra flip-flops, så sköna är de. Köp ett par på rea och glid in i ditt semestermode.

Bästa utbudet till bästa priserna!

I vår Outlet finns kläder för alla tillfällen. Med ett par Havaianas på fötterna är du redo för semestern, poolhänget, strandfesten med spontandans vid lägerelden och framförallt redo för att låta fötterna andas frihet. Vi har snygga modeller och många storlekar hos oss så att du kan hitta det par som passar dig. Hos oss finner du alla dina favoritmärken samla i en enda butik som dessutom har öppet när du har tid och lust att shoppa. Köp en kärleksgåva till dina fötter idag - köp ett par Havaianas och låt semestern börja!