Kari traa Rea & Outlet

6539 Följer Kari traa

Kategorier
Filter
Matchande produkter (132)
Sortera:

Billiga kari traa

Kari Traa fokuserar på mycket moderiktiga träningsplagg med härliga färg- och mönsterkombinationer. Skandinaviska traditioner och det hårda norska klimatet inspirerar teamet som designar detta märkes sortiment. I produktkatalogen hittar du allt från funktionella underplagg till snygga mellanlager och värmande ytterkläder.

Kari Traa - snygga funktionsplagg för en aktiv livsstil

Kari Traa startades av den norska framgångsrika freestyleåkaren som gett märket sitt namn. Hon ledsnade på att alla tränings- och tävlingsplagg såg likriktade ut. Mellan freestyleåken började hon sticka mössor och designa skidkläder. Kreationerna blev snabbt populära och 2002 startade hon sitt eget företag. Idag är Kari Traas märke en snabbväxande framgångssaga. Företagets slogan lyder: "kläder designade av tjejer för tjejer". Det är ett märke för dig som gillar högkvalitativa plagg som kombinerar funktion och smarta lösningar med en färgglad design. Här hittar du Kari Traas sortiment till kampanjpris och på rea.

Köp Kari Traas kollektioner till bästa pris

Har du fallit för Kari Traas härliga design? Outletsverige.se bevakar dina favoritmärken åt dig för att du alltid ska kunna hitta de mest förmånliga priserna. Skapa din egen outlet och håll koll på kläder som du är intresserad av för att hitta dem på rea eller till kampanjpris. Vi samlar de bästa butikerna på en och samma plats så att du alltid kan shoppa till bästa pris. Oavsett om du är i behov av ett träningsplagg, ett underställ eller en snygg jacka så meddelar vi dig när priset sänkts. Vi visar att lyxigt mode kan vara prisvärt!