Karl lagerfeld Rea & Outlet

5924 Följer Karl lagerfeld

Kategorier
Filter
Matchande produkter (28)
Sortera:

Billiga karl lagerfeld

Den tyskfödde Karl Lagerfeld är en gigant inom modevärlden och står för ett riktigt modernt och lyxigt varumärke med mängder av accessoarer och kläder som passar till både barn och vuxna. Kläderna är fantastiskt välgjorda och fungerar såväl till vardags som på en bal på slottet.

Supermodernt sortiment från Karl Lagerfeld

Den världsberömda och framgångsrika fotografen, filmregissören, designern och modejätten Karl Lagerfeld föddes i Hamburg 1938 och vann 1954 ett av modevärldens mest prestigefyllda pris, Woolmark Prize. Ett antal år senare, 1973, skapade han sitt eget varumärke och har sedan dess designat kläder åt kungligheter och andra stora celebriteter. Märket har ett gigantiskt utbud av kläder, parfymer, skor, väskor och accessoarer av alla möjliga slag. Sortimentet är utformat för både vuxna och barn och designen är ultramodern, strukturerad och de framträdande grafiska symbolerna är ett uppenbart kännetecken för hans varumärke. Ofta kan du hitta många av hans produkter på rea!

Fynda kläder och accessoarer från Karl Lagerfeld

På Sveriges största outlet online, outletsverige.se, finns det ett otroligt stort utbud av produkter från flera tusen olika märken, till ett billigare pris. Ta chansen att fynda trendiga och luxuösa kläder, parfymer, skor, väskor och mycket mer från den stora, tyska modeikonen Karl Lagerfeld. Varumärket och är skapat för både män, kvinnor och barn och har ett brett sortiment, vilket gör det enkelt att hitta något som passar för dig, oavsett om du ska på en exklusiv fest eller om du bara vill fräscha upp garderoben med nya snygga basplagg.