Kipling Rea & Outlet

490 Följer Kipling

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga kipling

Väskor från Kipling tillsammans med den lilla logon apan följer gärna med dig på alla äventyr. I deras gedigna sortiment hittar du i stort sett alla typer av väskor och det finns en för varje personlighet. Köp den till bra pris hos outletsverige.se

Kipling gör väskor som passar alla

Varumärket Kipling föddes år 1987 då tre unga kreativa och entusiastiska designer i Antwerpen började tillverka väskor i krinklad nylon. Deras logo med den lilla apan som följer med alla väskor är inspirerad från Kiplings böcker djungelboken. I dag har den lilla apan blivit ett samlarobjekt och det finns flera hundra varianter av den. Företagets sortiment har även utökats till att innehålla allt från skötväskor till mobilfodral och resväskor. Vare sig du är ute efter an laptopväska eller en ryggsäck finner du det. Vi på outletsverige.se är glada att kunna erbjuda ett urval av produkterna på rea till fantastiska priser.

Köp en väska från Kipling till bra pris!

Varumärket Kipling har en vision att skapa väskor som passar till de flesta tillfällen. Livet ska vara kul och en väska från Kipling ska kunna följa med på alla dina äventyr. Det gäller vare sig du är en fashionista, backpacker eller finansman. Vilken typ av människa du än är ska det finnas en Kipling som passar och du ska kunna matcha den till dina kläder. Genom att handla på vår outlet behöver du inte välja mellan två. Du kan köpa båda. Vi kan även bevaka varumärket så att du inte missar ett kanonerbjudande.