Lily and rose Rea & Outlet

5436 Följer Lily and rose

Kategorier
Filter
Matchande produkter (49)
Sortera:

Billiga lily and rose

Lily and Rose är ett svenskt märke som tillverkar smycken. Inspirationen kommer ofta från äldre tider, från arkitektur och kronjuveler, men de är designade med den moderna kvinnan i åtanke. Gör din outfit ännu mer perfekt med dessa lyxiga smycken.

Moderna kronjuveler från Lily and Rose

När man hittat den perfekta outfiten så måste man såklart också ha de perfekta smyckena att komplettera med. Lily and Rose har dessa smycken. Det svenska märket är grundat av Therese Zetterberg som designar smycken med en riktigt lyxig känsla. Hon inspireras av kronjuveler och äldre smycken, men även av arkitektur och "allt som är vackert". Hennes ringar, halsband och örhängen är som plockade direkt ur ett kostymdrama. Men trots att smyckena mycket väl kunde höra hemma på en överklasskvinna vid förra sekelskiftet så passar de lika perfekt till moderna kvinnor med moderna kläder. Låt oss på Outletsverige.se visa vilka smycken vi har på rea.

Alltid rea på över 50 märken

Vi på Outletsverige.se vet hur stressigt det kan vara att hinna till affärerna innan de stänger. För att inte tala om att springa fram och tillbaka för att jämföra priser. Så vi har gjort det enklare. Vår outlet har alltid öppet så att du kan handla när du vill, och vi har samlat kläder, skor och accessoarer från över 50 olika märken. Varje dag letar vi fram de bästa erbjudandena och de lägsta priserna på Lily and Rose och alla våra andra märken, så att du slipper leta och undra om du kunnat få saker billigare. Hos oss sparar du både tid och pengar.