Maidenform Rea & Outlet

1055 Följer Maidenform

Kategorier
Filter
Matchande produkter (18)
Sortera:

Billiga maidenform

Med ett klassiskt och kvinnligt underklädesmode för kroppen har Maidenform skapat produktserier där det funktionella och det sinnliga är i fokus. Här hittar du produkter som lyfter och framhäver kurvorna och produkter som håller in och omfamnar mjukt och varsamt där du själv vill.

Maidenform formar dina kurvor

Maidenform underklädesmärke grundades 1922 av Enid Bisett och Ida Rosenthal. Idag är det ett av världens mest framgångsrika underklädesföretag som är kända för sin exceptionella passform, sina mjuka material och sin förmåga till funktion kombinerat med komfort. Det här är ett internationellt underklädesmärke av världsklass. Maidenforms fokus ligger i produktserier med underkläder och shape-produkter som hjälper dig att både framhäva och lyfta det du önskar på din kropp. Med ett lekfullt sinne kan du här se till att de kroppsliga kurvorna får stöd, och hamnar precis där du önskar. Vi är glada att kunna erbjuda produkter härifrån på rea.

Outletprodukter med kvalitet och bra pris

Vi på outletsverige.se har en del gemensamt med Maidenform då vi också vill att du som handlar ska kunna forma och skapa din inte bara din kropp utan din egna outlet för kläder och andra kvalitetsprodukter från din favoritmärken. Ställ in vårt sorteringsverktyg på märke, eller på produkttyp och storlek, så tittar vi igenom våra fler än 50 olika märkesaffärer online varje dag åt dig, och skickar ett meddelande om det vi hittar. Vill du bevaka en vara talar du om vilken, och får ett meddelande från oss när priset på varans sänks.