Maison scotch Rea & Outlet

4016 Följer Maison scotch

Kategorier
Filter
Matchande produkter (2)
Sortera:

Billiga maison scotch

Maison Scotch är varumärket för damkollektionen som originalmärket Scotch & Soda har lanserat. Det är en fulländad serie med ungdomliga och trendiga kläder, skor och accessoarer i sympatisk prisklass. Titta gärna in deras denimguide för att hitta schyssta jeans, då de är kända för att tillverka byxor i bra kvalitet!

Maison Scotch har utvecklat sin kollektion

Scotch & Soda är ett tyskt modeföretag som etablerades på 1980 talet och inriktade sig främst på hoodies i ljusa färger till män. År 2001 nylanserade man märket och tog även fram Maison Scotch för kvinnnor, Scotch Shrunks för pojkar samt Scoth R'Belle för flickor. Företaget utvecklade även sin jeanskollektion och etablerade sig även under namnet Barfly på parfymmarknaden. Idag finns ca 150 officiella affärer för märket och dessutom finns märket med sortimentet i över 8000 butiker runt om i världen. Grundaren till Scotch and Soda heter Laurent Hompes. Och hos oss på Outletsverige.se kan du hitta dina kläder från varumärket på rea.

Hitta stora märken till små priser

Oavsett om du söker kläder eller accessoarer så hjälper outletsverige.se dig att samla kända varumärken under ett och samma ställe. Vi har något för alla tillfällen och är Sveriges största outlet online. Vi har valt att bygga vår affärsidé på att göra shoppingen enkel och prisvärd genom att söka och samla nedsatta produkter under lättsorterade kategorier för att du ska slippa leta själv. Det sparar dig tid och pengar och du får varorna levererade till ditt ombud. Söker du efter en produkt som inte finns, så vill vi tipsa om att du kan bevaka den för att vi enkelt ska kunna meddela dig när vi åter har varan i lager.