Miss selfridge Rea & Outlet

4912 Följer Miss selfridge

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga miss selfridge

Unga tjejer som vill sticka ut och gärna tar för sig - se hit! Miss Selfridge är märket för dig som är ute efter trendiga och prisvärda kläder för både vardag och fest. Livet är för kort för att klä sig tråkigt!

Miss Selfridge - glamour möter mode

Brittiska märket Miss Selfridge lanserades redan 1966 som en ungdomlig avdelning på modevaruhuset Selfridges i London. Då var inspirationen sextiotalsikonen Twiggy. I dag finns det i över 250 butiker över hela världen och ägs av samma koncern som bland annat Topshop. Märket är känt för sin glamourösa design i en färgpalett full av attityd och riktar sig till unga kvinnor som vet vad de vill ha. I vår rea hittar du tuffa och trendiga plagg i material som sticker ut. Här finns klänningar, jackor och byxor för livets alla tillfällen!

För dig som vill synas

Vill du göra ett fashion statement? Då har du hittat rätt! Miss Selfridges riktar sig till unga kvinnor som gärna syns och tar för sig i livet. Rockiga jeans, glansiga kjolar och coola toppar - i vår outlet hittar du de absolut trendigaste plaggen just nu. Dessutom har vi pressat priserna så att du kan shoppa loss utan att bli ruinerad. Är du på jakt efter nya kläder till den stora festen? Eller är det myskväll hemma som står på schemat? Här finns allt du behöver för att alltid vara on point!