Peak performance Rea & Outlet

41116 Följer Peak performance

Kategorier
Filter
Matchande produkter (30)
Sortera:

Billiga peak performance

Peak Performance är varumärket som skapat succé tack vare sin satsning på hög kvalitet och snygg, stilren design. Man behöver inte vara skidåkare för att uppskatta kläderna. Även om det främst är ytterkläder de är kända för så finns det mycket mer att utforska.

Peak Performance i alla väder

Året är 1986 i Åre, Jämtland. Tre personer med intresse för skidåkning möttes för att utveckla den idé de hade om att skapa ett klädmärke med snygga och funktionella skidkläder. Det som från början var tänkt som en liten produktion till sig själva och sina vänner visade sig bli succé. Folk ville ha den höga kvalitén istället för 80-talets pråliga glamlook och succén var ett faktum. Idag är Peak Performance ett varumärke att räkna med. De har fortsatt att satsa på kvalitet och följer utvecklingen i material och design. I denna kategorin hittar du det bästa från märket, alltid på rea.

Inte bara för skidåkaren

Tiden då Peak Performance endast tillverkade skidkläder är sedan länge förbi. Idag finner du även kläder för löpning, utomhusaktiviteter, en dag på stan eller för att bara slappa. I takt med att varumärket vuxit så har efterfrågan på nya marknader också gjort det. Här finner du det bästa från Peak Performance till de bästa priserna. I vår outlet hittar du dina favoritprodukter och kan även lägga bevakning på de produkter du funderar på att köpa. Du får då uppdateringar när priserna sänks och vi håller även reda på aktuella rabattkoder och kampanjer.