Pretty ballerinas Rea & Outlet

579 Följer Pretty ballerinas

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga pretty ballerinas

Om du älskar ballerinaskor är Pretty Ballerinas det perfekta märket för dig. Oavsett om du föredrar enfärgat eller mönstrat, klara nyanser eller mjuka pastellfärger så hittar du det. I kollektionerna finner man kläder i olika stilar och modeller som passar de flesta.

Pretty Ballerinas - vackra skor av hög kvalitet

Varumärket Pretty Ballerinas startades 2005, men är en del av familjeföretaget Mascaro som grundades 1918 på Menorca. De skapar skor av fina material med hög kvalitet och vackra detaljer. Företagets första butiker öppnades i London 2007 och idag säljs produkterna runt om i världen. Du finner deras butiker i bland annat USA, Grekland, Israel och Turkiet. De snygga skorna har burits av kändisar som exempelvis Kate Moss, Angelina Jolie och Kylie Minogue. Istället för att bära skor som måste bytas ut ofta kan du bära skor som håller länge och nu kan du handla dessa på rea.

Fynda Pretty Ballerinas på outletsverige.se

Skorna från Pretty Ballerinas är sköna och bekväma att bära och de är lätta att matcha med andra plagg. Sortimentet är så brett att det finns något för alla stilar. Ballerinaskor passar lika fint till en klänning eller kjol som till ett par jeans. Skor från detta märke passar lika bra till vardags som till fest. Vi på Outletsverige hittar rabatter och nya erbjudanden och vi håller koll på när butikerna rear ut sina kollektioner. Vårt mål är att ge våra kunder nätets bästa online outlet med kläder, accessoarer och skor.